Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Jag ser!

 

Jag ser!
Jag ser!
Jag ser!

Ingen gud som älskar mig!

Jag ser!
Jag ser!
Jag ser!

En religion och hans gud som vill slakat mig!

Jag ser!
Jag ser!
Jag ser!

Ingen människa på jorden som älskar mig!

Jag ser!
Jag ser!
Jag ser!

Odjur och odjur och bara odjur!

 

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 146 gånger
Publicerad 2015-09-02 11:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP