Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Fasanfulla nätter

 

Nättarna!
Bjuder på ensamheten
Och ännu mer sorg

Sömnen!
Bjuder på mardrömmarna
Och skräcken

Lidandet!
Stiger, stiger i min själ och förblir till gräll
Och bjuder på ännu mersorg och ensamhet

Jag föll sönder i min själ
Jag föll sönder i mitt liv
Jag föll sönder i drömmarna

Mitt namn!
Inte känner jag till längre
Inte vet om!

Natten, sömnen, lidandet och ensamheten
Är,
Min eviga och sanna namn!

 

 

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 175 gånger
Publicerad 2015-09-02 11:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP