Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
På den gamla onda tiden fanns det ngt som hette "ÄTTESTUPAN"


DET GÅR BRA FÖR SVERIGE

Gamla, sjuka invalidiserade, vad ska vi ha dom till ?
gör de någon nytta ?

-De skapar arbetstillfällen,och håller arbetslösheten
nere.

Arbetslösheten bland invandrarna då ?

-De får ta de skitjobb ingen  annan  svensk  vill  ha.

De ständigt återkommande fängelsekunderna,alko-
holisterna och knarkarna  samt  psykiskt sjuka,och
andra parasiter,som kostar skattebetalarna ca : 11000
per vårddygn och intagen och  som  lever ett grisliv,
där deras existentiella behov reducerats till att bara
äta, skita och sova, vad nyttar de till  mer än att äta
på samhällskroppen och så fort de är ute nån vecka
hinner ställa till det för städat folk

-Dessa utgör  massor  av  arbetstillfällen,  utan  dom
skulle arbetslösheten stiga  ofantligt och de  psykiskt
sjuka är nödvändiga  för att vi andra ska kunna proji-
cera våra egna störningar på.

Så vi kan inte vänta någon utveckling i förändring av
situationen då ?

Nej ! det går bra för Sverige.
                                                *

 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 263 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-09-02 11:36



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Sverige ! finns inte längre,det är en världsmetropol för alla in och utvandrare i hela världen,öppna samtliga gränser för alla folkslag,vi har alla samma existentiella grundbehov och alla är vi in och utvandrande släkten.
2015-09-02

  Federico Romano
Öppna ögonen folk, Sverige är inte trasigt utan förändrat, vi måste följa utvecklingen.. Se framåt..
2015-09-02

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Skitjobben till somalier,iranier,bosnier o kurder alltså ! är det det ni säger ? att de gillar torka skit å piss ?

Grönland grönskar.
2015-09-02

  Onomatoprofet VIP
Intressant hur man kan tolka texter olika. Men jag kan iallafall säga att i äldreboendet nära mig med 60 anställda jobbar det hela 7 svenskar varav 3 är chefer och två arbetsledare, resten är somalier iranier bosnier och kurder . Det går bra för Sverige men det går ännu bättre för Island.
2015-09-02

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Samhällets hörnstenar och grunder vilar på : bårhus,fängelser,sjukhus kyrkogårdar och dårhus...ja ! kan instämma i viss del med er kommentar.
Man bör se helvetet för att kunna ändra det
2015-09-02

  mare VIP
Sverige är ett sjukt
mycket infekterat land
det går fort nu
allt ska krossas i bitar
brytas sönder
slås ner totalt
många kallar landet
för ett: Dårhus!

2015-09-02

  Hanna Mari Wallin
Väldigt starkt skrivet om vårt numera trasiga Sverige

Applåpder
2015-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP