Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Böcker om Hälsa med tonvikt på helhetlig (alternativ och komplementär) medicin, mat & näring som medicin, örter & medicinalväxter, huskurer & egenvård, vitaminer, mineraler och metaller, livsnjutning, matrecept mm


PÅ G: FRAMTIDA BOKPROKEKT om HÄLSA

BOKPROJEKT IGEN PÅ G

Jag är så glad!
Jag ska medverka i tre framtida böcker i ett stort bokprojekt om hälsa och medicinsk mångfald det heter *Hälsa och Folkbildning* initerad av Stefan Whilde och Jane Jade HanssonNotis förlag.

Där vi bl.a ämnar berätta om det bortom kemiska mediciner - det naturliga...
Allt från olika örter, behandlingar, kunskaper till egna upplevelser som befrämjat läkande, balans och hälsa.
Jag personligen är inte och kommer aldrig bli någon expert - eller vilja att studera ett fackområde, utan jag tar till mig lite här och där genom livet.

I det bok-projektet kommer jag att berätta för fler än kära vänner och följare på Facebook  (och nu även lite för läsare på Poeter.se) om min resa från Att vilja dö och släcka sitt liv - om extrem övervikt - och resan tillbaka - hur gå ner genom självrannsakan - att släppa tankar om kamp och anpassning - utan hur finna det genuina, att genom god och läkande mat och lusten, gå mot mera livskvalitet och balans - en lång och nu pågående resa som jag utformar just här och nu: LUSTMETODEN.
Jag kanske kommer - om jag känner för det - lära ut om detta - eller så räcker det med deltagande i dessa böcker. Jag får se vart lusten, förmågan och energin för mig. Jag säger som en vän sa: "Jag är på rätt väg."

Det finns en Facebook-grupp om hälsa som jag varmt vill tipsa om, och om Du känner att Du vill delta så finns mera info där: Hälsa och Folkbildning (HoF)

HÄLSA & HELANDE KÄRLEK TILL OSS ALLA
LoveBlessings
DominiQue




Prosa av DominiQueen
Läst 401 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-09-02 15:40



Bookmark and Share


  DominiQueen
Tack snälla att få Din välgångsönskning fina Du - så otroligt hedrande Diana -

Tack Jimmy - men Du skriver ju så bra - kanske Du vill vara med om Du älskar ämnet, kanske Du vill skriva om det, menar jag - då blir vi ju förevigade som Boksyskon :-) Det skulle vara en Ära. Jag Älskar Dina ord

LoveBlessings till er fina, fina själar och OrdÄlskare
/DominiQue
2015-09-03

  Jimmy B Bergquist
Kanonbra! Hälsosamt & hett tips till allmänheten.
Älskar själv dylikt och önskar all lycka!
2015-09-03

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Underbart! jag är så glad för din ”hälsa och folkbildning ”bok Projects, allt lycka till dig och skrivlusta önskar. /kram Diana.
2015-09-02
  > Nästa text
< Föregående

DominiQueen
DominiQueen