Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Huvaligen...bagatell



Mitt stora misstag
är att jag gör fler misstag
än många andra




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 151 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-09-02 19:58



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
hmm, va inte så säker på det
2015-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP