Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tradig...nåja...bagatell



Ofattbart tappar
taget svindlande känsla
faller fritt svävar
mellan dröm och verklighet
sjunger med kraftfull stämma

bastoner mullrar
molnen skingras dagen gryr
dimman lättar upp
daggen flyr efter natt i
hängmattan längtar redan

efter den nästa
mellan himmel och jord där
bekymmerslösa
tankar får sväva fritt mitt
i en dröm på äventyr




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 138 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-09-02 21:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP