Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Än är inte hoppet ute...bagatell



Förlösande ord
ja till kärlek nej till hat
släck mörkret tänd ett
ljus för varje leende
du möter välkommen höst

trotsa sommarens
regniga dagar skänk oss
klara dagar hög
luft dansar efter frosten
in en indiansommar




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 129 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-09-02 21:20



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Den här tycker jag om!
2015-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP