Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Motstånd

 

Det allra värsta vågar av sorg
Brukar komma kraftigt och intensiv
Gränslös

Man borde ta den som är
Man borde leka med den som den är
Man borde se sig själv som man är

Motståndigt eller ej!
Motvilligt eller ej!
Medvinden eller ej!

Och när sorgens rötter har vilat i sund
Då det är dags att gå vidare i sitt liv
Den har jag misslyckats med i hela mitt liv!

Den eviga sorgen bor och lever kvar i mig!
Med mig!
Och vid mig!

Blomstrande

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 168 gånger
Publicerad 2015-09-03 11:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP