Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Dödens röda öga

 

Jag!
Vilar!
Djupt!

I dödens röda öga

Försvunnen
Förödmjukad
Förglömt

Ingen kan rädda mig!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 175 gånger
Publicerad 2015-09-03 11:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP