Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sofia Rapp Johansson föreläsning ABF, mer än omtumlande. Gå och se och lyssna på henne om ni får tillfälle till det!


Självupplevt helvete från ett av många barn



Penetrerad dag
efter dag från spädbarn- till
tonårstid hennes
största smärta var att hon
inte blev hörd, sedd och trodd

berättelsen om
hennes liv fyllt av droger
självhat sexuell
förnedring anorexi
självskadebeteende

ändå står hon där
livs levande framför oss
och delar med sig
utan hat och bitterhet
en skadeskjuten fågel

som svävar över
scenen känslosam som få
för att vi ske se
vad andra blundat för vi
måste öppna ögonen




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 126 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-09-03 20:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP