Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Överlåten

 

Min skugga,
Är tidlös

Min tystnad,
Är en tid för vara vemod

Min ensamhet,
Är en tid för en nyinbillning

Mitt jag,
Är en tid för att drömma bort mig

Mitt ego,
Är en tid för att icke vara

Överlåtelse krävs!
Jag överlåter min själ, kropp till dem

Mitt eviga sanna liv!
Och mitt grav!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 159 gånger
Publicerad 2015-09-04 11:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP