Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En dag

En regnig dag blir en solig dag
En sorgsen dag blir en glad och lycklig dag
En mulen dag blir en blå dag
En svår dag blir en lätt dag
I allt det dåliga finns det alltid något gott och bra




Fri vers av Xenia
Läst 387 gånger
Publicerad 2006-04-21 16:22



Bookmark and Share


  yoyyo
Ja verkligen, så sant

fint formulerat :)
2006-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Xenia
Xenia