Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sortin om än med viss sordin närmar sig...



Nära slutmålet
satansverser dubbelt upp
sex är inte allt
men dubbelt upp ger slutet
mångtydiga tolkningar




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 87 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-09-05 17:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP