Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett förlorat ögonkast...bagatell



Det som smärtar mest
av allt är att upptäcka
kärleken han sökt
passerat förbi när han
var upptagen med annat




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 103 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-09-05 17:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP