Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nålsögat...bagatell



En punkt en not ett
svart hål två gör skillnad på
ett a och ett o
vägen är målet resan
dit går från ljus till mörker




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 81 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-09-05 17:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP