Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brus i morgondis...bagatell



Sömndruckna ögon
blinkar försöker en gång
till frammana dig
skogsrå ett rö för vinden
som smekte mig på kinden

och höll mig hårt i
din famn när tårarna föll
när natt blev till dag
värmde dina andetag
frusen själ på undantag




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 137 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-09-05 18:34



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
resonliga rim
2015-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP