Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nöden har ingen lag...bagatell



Hutlöst inträde
för att gå på avträde
och inget papper
att skriva poesi på
klottrar på toaväggen




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 171 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-09-05 20:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP