Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orden tryter...min mening en droppe i havet



En bild av ett barn
kunde varit ditt eller
eller mitt barn men
är någon annans livlös
på en strand långt bort ändå

så nära väcker
en tsunami av känslor
ansvaret spiller
över flyktingvågen är
alla och en vars ansvar




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 136 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-09-06 17:26



Bookmark and Share


  Ingrid Trolle
En mycket fin text
om vårt gemensamma
ansvar för det oerhörda
som sker i detta nu.
Så rätt att det väcker en
tsunami av känslor.
2015-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP