Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är jag,främling.


ett oläkt sår har jag innerst inne
skriker högt i mitt öra
varenda sekund hör jag det
utan land
utan namn
utan palm
utan bo
utan gråsparv
utan å
utan kåre
utan himmel
utan moln
utan sol
utan värme
utan måne
utan ljus
utan skugga
utan öde
det är jag, främling




Fri vers av Al Sayab Al Sagher
Läst 492 gånger
Publicerad 2006-04-21 16:52



Bookmark and Share


  Mikael Lövkvist
Djupt rörande. Tack för dina ord.
2006-10-23

    ej medlem längre
Vackert..vackert, bra!
2006-10-22

  Aisha VIP
....snön är borta nu Akel...din värme har smält den och det strålar av hoppets ljus kring dig...du har ett namn, "den kloke"...du har vänner...alla är vi främlingar på olika sätt...kram från Aisha
2006-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Al Sayab Al Sagher
Al Sayab Al Sagher