Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen risk att bli avvisad...



Föremålet för
hans kärlek omedveten
om vad han drömmer




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 144 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-09-06 17:53



Bookmark and Share


  Ingrid Trolle
Ytterst få är
tankeläsare.
De flesta vill
vill ha ord
2015-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP