Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tjejer...kvinnor...damer...suck



Romantik inget
för dig mest intresserad
av min lilla grej




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 159 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-09-06 18:14



Bookmark and Share


  Ingrid Trolle
Du har nog lite dålig
koll på kvinnor och
deras föreställningar
om det starka könet,
om du ursäktar att
jag säger så. Du aaanar
inte...
en rolig text är det här :)
2015-09-06

  Bo Himmelsbåge
Du skulle nog bli förvånad av
hur mycket mången kvinna
dam tjej...
som kan bli intresserad av
Din lilla grej...
men kanske någon ändå
säger stopp...
o vill veta vad som finns
ovan denna lilla knopp...!
(också)
2015-09-06

  lodjuret/seglare VIP
Jo, van föreställning har vi ju om varandra. Märkligt är det att vi väl aldrig lär oss om hur fel vi kan ha.
2015-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP