Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


tvära kast

 

 

blommorna vissnar

löv förmultnar

sommaren går

 

men ännu finns hoppet

om en kärlek som

förbinder gårdagens sår

 

blommor som aldrig dör

löv som tjänar till läkedom

sommar som aldrig blir höst

 

den dagen kommer

jag vet det så väl

livets stora tröst

 

dock nu lever jag här

i tid som rusar fram

står jag på livets perrong

 

förtröstans tåg på ingång

livet är en resa här och nu

kliver på och av gång på gång

 

då och då brister själen ut

i lovsång mitt i avfallstider

för jag vet min frälsare lever

 

och hans omsorgs kärlek gör

resan mer än värd här i tiden

det är så man verkligen överlever

 

så när blommorna vissnar

när löv förmultnar

när sommaren går

 

så   finns ännu hoppet

om en kärlek som

förbinder gårdagens sår

 

kb

 

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Karl-Bo Lundstedt VIP
Läst 287 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-09-17 20:01



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Griper tag.

"då och då brister själen ut

i lovsång mitt i avfallstider

för jag vet min frälsare lever"
2016-02-19

  Carl Mikael Fäldt
Vist och vackert skaldat tycker jag!
2015-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Karl-Bo Lundstedt
Karl-Bo Lundstedt VIP