Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Mycket DE mindre jag

 

Får mig,
Mycket frånvaro och mindre öppenhet mot den svenska samhället
Och inga kontaktar utifrån

Gäller tillsvidare!

Jag upplever mig att jag fortfarande är en flykting
Skydd får jag ej längre någonstans i västvärlden
Skydd ej erbjuder landet jag bor i Sverige!

Gäller tillsvidare!

Mycket instängd
Inga fönster
Inga tal eller språk behövs för mig

Gäller tillsvidare

Mycket DE
Mindre jag
Mindre frid!

Gäller tillsvidare!

 

 

 

 

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 164 gånger
Publicerad 2015-09-07 12:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP