Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Epilog innan hösten?



Sex sex sex sex
sex poesin lever men
slutet är nära
tiden på poeter snart
över räknar läsningar




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-09-07 20:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP