Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bara om du visste!

 

Jag vet!
Jag vet!
Jag vet!

Och vet!
Och vet!
Och vet!

Att ensamheten i mitt liv är en Gud
Som ej går att besegras
Som ej går att förhandlas med

Bara om du visste om det!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 148 gånger
Publicerad 2015-09-08 11:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP