Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ponekad / Ibland


Ponekad.

Tisina


strah od uzdaha

Gorcina

bijeg iz beznadja

Mucnina

okus raspadanja



Ponekad.

Osjecaj pripadanja



Ibland.


Tystnad

rädslan för andetag

bitterhet

Flykten från hopplöshet

Illamående

smaken av förruttnelse



Ibland.

Känslan av samhörighet





Fri vers (Fri form) av Onomatoprofet VIP
Läst 394 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-09-08 14:41



Bookmark and Share


  Staffan Nilsson
Vackert och berörande!
Läser den som ett relationsdrama.

2015-09-09

    Elisabeth Nilsson VIP
Stark och berörande text! Gissar på bra översättning.
2015-09-08

    lory
Jako jako ... Prekrasno ... Obozavam taj osjecaj.
2015-09-08

  Maggan
Oj, det var längesedan jag blev så berörd av en text. Enkel men otroligt kraftfull!
2015-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP