Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Arboga extra stark öl 10,2

 

Och när det finns ingenting
Att tänka på

Och när det finns ingen omkring
Att prata med

Och när livet stannar
För gott

Tar jag en Arboga extra stark öl 10,2
Och en till och en till och…

Stänger hela världen ut
Stänger hela den svenska samhället ut

Och bygger extra höga murar mot kärlekens lögnerna
Och mot allting som kallar sig medmänskligt

Och försvinner drömmande i min egen värld!
Där ingen gud eller människa existera

Där är bara jag och min värdighet
Lyser vägen till sanningen

 

 

 





Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 226 gånger
Publicerad 2015-09-10 11:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP