Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Valet är ej mitt

 

Jag alltid går vilsen!
Jag alltid går vilsen!
Jag går alltid vilsen när jag går ut!

Där sätter jag mig på en bänk
Ingen människa vill sitta bredvid
Och dela med

Detta land Sverige!
Hatar mig!
Och evig hotar och förföljer mig!

Med sin eviga krav!
Konvertera till demokratis religion
Du måste tro vad vi själva tro på!

Valet är ej DITT!

???????????????
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
????????!!!!!!!!!!

Vi har valt åt dig!

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 140 gånger
Publicerad 2015-09-10 11:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP