Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En vän

När jag ser dig så värms hela mitt hjärta.

När du ler mot mig så fylls jag av glädje.

När du pratar med mig så känner jag trygghet.

När jag inte är med dig så fylls jag av längtan att vara med dig.

Ditt skratt få mig att fyllas av hopp.

Du är en vän som finns där för mig.




Fri vers av Marijana
Läst 606 gånger
Publicerad 2006-04-21 20:43



Bookmark and Share


  The Third Poet
Det som aldrig kom utifrån mina läppar, Tack för dina ord
2006-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Marijana
Marijana