Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Grisen

 

Och när jorden har fått sin enda och måste religion
Man undrar ,
Vad kommer att ske med de miljontals grisar?

En grisfri värld!

NASA!
Och alla som jobbar med och inom rymden!
Borde och måste skicka en gris statyer till månen, galaxen

För att påminna om,
Att jorden någon i tiden hade ett djur som hette en gris
Och att människan på jorden ät fläskkött

Och världen var aldrig en grisfri välrd!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 121 gånger
Publicerad 2015-09-11 11:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP