Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Rotlös är min existens

 

Jag har för gott lämnat, glömt

Mina rötter
Mina drömmar

Och min existens i livet

Från ett land till en nyland flydde jag
Från en religion till en nyreligion flydde jag

Och fortfarande lever jag på flykt i Sverige

Gud är ej rättvis!
Hans profeter är ej rättvisa!
Hans religioner är ej rättvisa!

gud slaktar mig i hans namn!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 136 gånger
Publicerad 2015-09-11 11:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP