Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Underliga saker att fundera över finns det. Om svaren sedan ger så mycket mera än fler frågor att fundera över, det går också att som grunna på.


Som jag har hört om saken



det inte går att äga en katt.
Men om ingen äger katten,
hur kan den då bli övergiven?




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 283 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-09-11 23:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP