Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sista färden...bagatell



Gyllene höstblad
rastlösa solar brinner
i spegelblankt hav





Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 113 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-09-12 15:55



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Korta texter är så ofta trösterika.
2015-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP