Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bytestragikomik...



Vår glädje clownens
gråt får oss att tänka till
om än efteråt




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 89 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-09-12 19:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP