Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stukad...



En pessimist vill
helst vara optimist men
är sann realist
bättre närsynt och klarsynt
än blind för det uppenbara




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 156 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-09-13 12:24



Bookmark and Share


  Klara Ord VIP
Så sant och välformulerat!
2015-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP