Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Regn jagare

 

Jag jagar,
Den som jag förlorat ur sikte

I en blåsigdag
I en regnigdag

Regn
Och mycket mer regn

Och regn
Efter regn och ännu mer regn

Och inga spår kvar av den jag förlorade
Den spolades helt bort

Det var jag!
Som spolades bort i Sverige!

Ur livet!
Ur existensen!

Ej mänskligt land, nation är Sverige!



 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 163 gånger
Publicerad 2015-09-14 11:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP