Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den Nya Tiden 5

Kampen, striden, kriget
mellan att vara
ingenting
allt
utmynnande i fred
med fördraget:
Du är något.




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-09-18 09:23



Bookmark and Share


  Marianne Räf
En god slutsats !
2015-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP