Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvällsgnällbagatell



Kärleken blev en
förbannelse han hade
en dröm som hon tog
och allt annat som följde
med den är spårlöst borta

att börja om från
början när man närmar sig
slutet känns hopplöst
drömmarnas tid är förbi
återstår självrannsakan




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 108 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-09-14 20:22



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
En text så god som någon. Tillräckligt knapphändig för att läsaren likt i ett korsord nyfiket söker fylla luckorna.
2015-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP