Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Det var längesen

 

Det var längesen!
Det var längesen!
Det var jätte längesen!

Att jag träffade någon människa på riktigt!
Att pratade med någon om någonting!
Att sysselsätta mig med någonting!

Assyriska, arabiska(över tusen dikter) Flytande
Engelska( tiotals dikter), Svenska(över tretusen dikter) ganska bra på!
Och förstås Farsi( Iran)

Oj dumma mig!
Varför har jag lärt mig så många språk
Men aldrig behöver jag till min vardag!

Man behöver inte kunna någon språk så länge bor man i Sverige!
Svenskarna betalar för en tolk!
Svenskarna betalar för de som ej sysselsätta sig med någonting!

Det någonting allvarlig fel med det här landet!

 

 

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 142 gånger
Publicerad 2015-09-15 09:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP