Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Sinnessjuke

 

Jag,
Är uppvuxen i en sinnessjuke värld
Och lever i ett tortyrland

Meningen,
Var att jag skall ha ett värdigt liv som en människa
Och jag själv väljer för och åt mig

Syftet,
Var att jag kan sjunga min egen sång
Och skriva mina egna dikter

Drömmen,
Var att jag lever och dör som ett barn
Och aldrig lämna barnens värld

Resultatet,
Blev evig förföljelser, tortyr
Och massflykt för livet

Slutet,
Blev oönskat existens
Och motvind

Jag lever bland sinnessjuke skapelser

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 135 gånger
Publicerad 2015-09-16 10:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP