Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Mitt främmande ansikte

 

Du!
Möter mitt främmande ansikte
Mina främmande blickar

På gatan och vänder ansikte åt andra håll

Du möter mig med stor oro!
Och skyndar på!
Jag låtsas att jag inte märkte det!

Jag går rakt genom dina ögonblickar!
Du går rakt med döda ögonblickar mot mig!
Och låtsas inte förstå

Dina ögon blickar talar rakt och tydligt!
Vad skönt att bli av med en skit svartskalle!
Och skämtar om!

Mina ögonblickar talar sorg!
Det var mitt fel att jag sökte asyl till världen!
Jag borde dött med min värdighet!

Där satan styr i mitt hemland!
och kommer att styra i hela världen!

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 145 gånger
Publicerad 2015-09-16 10:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP