Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
blött väder


regn

Skuggor jagar skugga
vattendroppe följer annan
dimman döljer allt
solen borde komma snart
imorgon hoppas alla




Bunden vers (Tanka) av Ingegerd svedin VIP
Läst 157 gånger
Publicerad 2015-09-18 17:33



Bookmark and Share


    skamfilad
Lite lekfullt och hoppfullt. Det är fint och tryggt att läsa. En vardag vi alla kan känna igen.
2015-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd svedin VIP