Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skräckkabinettet



Orosmoln hopar sig
lägger sordin på dagen
får ont i magen
idag dagen d ska det
sluta i krig eller fred

det är frågan som
som får sitt svar till kvällen
oron gnager tär
på kropp och psyke önskar
att dagen vore över




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-09-19 11:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP