Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


När alla andra har gått hem till sig.

 

 

När alla andra har gått hem till sig. Säg mig älskade vad gör Du då?
När alla andra bäddar in sig i en famn. Finns någon där för Dig just  då?
Det finns inga genvägar till lyckan, ingen och inget kan köpa den till oss. För har Vi en gång tappat bort den. Så är det den som måste finna oss.
Att ge upp. För att aldrig mer givas upp.
Att förlora sitt liv. För att finna det eviga.
Lycka kallades förr salig. Och salig är den man eller Quinna som har sin stora lust i Herrens bud. Då endast då kan Vi åter känna riktig lycka på djupet. När Vi har blivit funna av Den som lyckan ger.
Då kan Vi älska utan att vara rädda att tappa bort oss igen.
Så älskade, är Du villig att bli hittad igen? Villig att åter gå hand i hand med mig? Att åter älska glömma och förlåta?
Kom så skall jag värma Dina kalla fötter. Sakta och stilla, stoppa om Dig. Leka med Ditt hår tills Du somnar. Vakna till en helt ny dag av hopp och lyckan att bara få vara ett igen.
Säg mig älskade? När kommer Du?

 

KB




Prosa av Karl-Bo Lundstedt VIP
Läst 312 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-09-19 12:38



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Ja jag är,"villig att bli hittad igen"...
2016-02-19

  aol
En sån fin skrift om längtan djupt berörande borrar den sej mot hjärtat,
2015-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Karl-Bo Lundstedt
Karl-Bo Lundstedt VIP