Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i väntan på kaffe


kolla av mig
vad säger min blick?
håll mig nära
fäst mig som ett stick

rolla din tunga
längst mitt lår
det här är mer
än vi förstår

jag föreslår
en omgång fysik
utövning av teknik
uppdatering i statistik

och kanske sedan en kaffe...




















Fri vers av fröken C
Läst 388 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-09-20 16:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fröken C
fröken C