Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2013.12.09


En gång älskade jag...



det var så länge sedan.

Jag minns knappt längre, hur
glädjen sprids
genom kroppen

visar du mig vägen?

Intill hjärtats kraft & längtan


där friheten växer & andas

*

Ensamheten


Jag sitter med tystnaden
dess stigar känner jag väl
till flykten


ett steg

handen som blir given
lämnas utsträckt

bortglömd


långsamheten
i närmandet intill


bli hälsad
namngiven
ingå i minnes hågkomst
& i aktsamhet
värnad om



säger du mitt namn
lika självklart


lyssnar du
äntligen?




Fri vers (Fri form) av Tobias Hedlund
Läst 369 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-09-20 23:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tobias Hedlund
Tobias Hedlund