Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Imorgon är inget guld

 

Det är den första dag
Det är den sista dag
Det är allra sista dagars dag för min frihet

Och jag är naken
Och jag är helt naken
Och jag är nudist

Ser inget ljus längre framme
Ser ingen dröm födds längre
Ser ingen existens för kärlek i världen längre

Jag gläds åt ingenting!
Imorgon betyder för mig förrgår …
Imorgon är absolut inget guld för mig!

Dimma och rök!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 132 gånger
Publicerad 2015-09-21 10:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP