Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Troligtvis

 

Troligen!

Att min natt blir fylld med sorg
Och drömmarna kommer att storma ur sorg ut

Smak av ensamheten!
Smak av tysthet!

Min kudde brukar torka åt mig mina glittrande tårar




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 171 gånger
Publicerad 2015-09-22 13:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP