Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Helt nytt!

 

En hel nysjäl!
En hel nykropp!

Ett helt nytt jag
Ett helt nytt ego

En hel nyskapelse!
En hel nyexistensen!

Ett helt nytt namn!
Ett helt nytt ansikte!

En hel nyform!
En hel nyskala!

En ny typ av tystnaden!
En ny typ av ensamhet!

En ny moddel av döden!
En ny moddel av livet!

En nygud!
En nysort av frihet!

Önskar jag mig och skriker ut hårt som jag kan
Och orkar

 





Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 179 gånger
Publicerad 2015-09-23 09:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP