Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Lekrum

 

Leken,
Äger ingen rum i mitt liv

Leken,
Utan den äger rum i mörkret

Och mörkret äger rum i mitt hjärta

Där inne dör jag dagligen
Där torteras jag dagligen

Kniven som skörade mitt hjärta hålls av en människa




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 178 gånger
Publicerad 2015-09-23 09:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP